Music Share

Rec je o sajtu za download muzike.Promo singlovi i albumi domacih i stranih izvodjaca.

Osnovni podaci

UneÜen 2010-01-07
Kategorija Muzika
Status Delimicno razvijen sajt
Dnevno posjeta 160
Dnevno pregleda strana 600
Broj clanova 50
Zarada 0.00 Evra
Troskovi 0.00 Evra
Trazena cijena 100.00 Evra
Url www.music-share.net

Tehnicki podaci

Datum pocetka rada 8 - 2008
Prostor na internetu 0 Mb
Bandwidth 0 Mb/mesecno
Sadrzaj za odrasle Ne
Statistike vidljive na sajtu Da
Google rank
Detalji o registraciji WHOIS

Ostale informacije

Zarada od: Prodato sa: Sajt ima:
nema Prodaja proizvoda nema Posao ima Sav sadrzaj
nema Naplata pristupa sajtu nema Slike i sadrzaj nema Server
nema Reklama na sajtu nema Software  
nema Procenat od izvrsene transakcije nema Original grafika  
ima Nema zarade nema Licence  
nema Ostalo    

Statistike

Vlasnik: stefan babic
Telefon: 062359931

Clanci

CPA promocije - Kombinacija oglašavanja, prodaje i prodajne promocije

Pla├Žanje po akciji (CPA - Cost Per Action) je advertajzing model naplate koji nikada nije bio naro├Ęito popularan vlasnicima medija, a radi se o sistemu oglašavanja (sa direktnim efektima) koje je veoma blisko samoj prodaji (near-sales) - oglašiva├Ę pla├Ža tek kada korisnik kompletira akciju koja se oglašava.

Nastavlja se pad tira┼ża ┼ítampanih medija u Srbiji

Nakon pristiglih izveštaja o stanju tira┼ża štampanih medija za mart koje prati kompanija ABC Srbija, podaci govore o nastavku pada prodatog tira┼ża u Srbiji. Dnevni listovi su zabele┼żili pad u odnosu na prvi kvartal 2008. za 4,94%, nedeljnici za 12,6%, dvonedeljnici za 22% i mese├Ęnici za 7,46%. U tabeli su prikazani proseci tira┼ża naslova iz prvog kvartala 2008. i 2009.

CMSD - Content Management System & Design

Još od pojave Geocities servisa (servis za besplatno kreiranje Web sajtova) krajem prošlog veka, poznat je sistem kreiranja Web sajtova online pomo├Žu odabira pre-definisanih šablona izgleda sajta - Web design templates.

Sistem pre-definisanih šablona Web dizajna se zna├Ęajno razvio uporedo sa razvojem Web 2.0 tehnologija, tako da sada postoje veoma jednostavni i kvalitetni šabloni dokumenata za sve CMS platforme (softver za upavljanje online sadr┼żaja - Content Management System) koje pretenduju da se nazivaju ozbiljnim CMS-ovima: od besplatnih (WordPress, Joomla…), do pla├Ženih (proprietary) CMS rešenja (uklju├Ęuju├Ži i jedan deo tzv. eCMS - skupljih rešenja).

Najuspešnije e-biznis firme u Srbiji za 2008. g.

Bez obzira što se za sada na sajtu Agencije za privredne registre ne mogu prona├Ži podaci o finansijskim izveštajima za prethodnu godinu, ve├Ę neko vreme ove izveštaje mo┼żete proveriti preko sajta Narodne banke Srbije.

U odnosu na podatke o poslovnom uspehu e-biznis kompanija iz oblasti usluga za 2007. g. (pro├Ęitati objašnjenja u prethodnom ├Ęlanku), situacija “na vrhu liste” prakti├Ęno nije promenjena, s tim da su poslovni rezultati vidno bolji.